Hygieniakoulutus ja -testi

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka käsittelevät työssään pakkaamattomia,
helposti pilaantuvia elintarvikkeita tai ohjaavat asiakasta ruuan valmistuksessa.
Koulutuksessa suoritetaan testi, jonka läpäistyään osallistuja saa lakisääteisen
hygieniaosaamistodistuksen.

Koulutussisältö:

  • Lainsäädäntö, omavalvonta, mikrobiologian perustiedot
  • Henkilökohtainen hygienia, puhtaanapito, riskikartoitus
  • Yleisimmät ruokamyrkytyksen aiheuttajat, ruokamyrkytysten estäminen ja
    hygieeniset työtavat.

Ilmoittautuneille lähetetään ennakkomateriaalia sähköpostilla.

 

Huom! Koulutuksessa kahvi ja ruokailu ovat omakustanteisia

© 2012 Eteva Käyttöehdot